Δήμητρα Καραχάλιου » Εικαστικός Ζωγράφος «

DIMITRA-KARACHALIOU-04ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ – ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Φωτογραφία ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ

Η Δήμητρα Καραχάλιου μέσα από την δημιουργία της μικτής τεχνικής της ζωγραφικής και εκλεπτισμένων κατασκευών εξυφαίνει την προσωπική της έκφραση.
Μεγάλα η και μικρά έργα ζωγραφικής σε καμβά με ακρυλικά χρώματα αιχμαλωτίζουν με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σχήματα και χρώματα σε έναν δικό της ζωγραφικό κόσμο.
DIMITRA-KARACHALIOU-03Τα εκλεπτισμένα μεταλλικά στοιχεία που κοσμούν παραστάσεις σε τελάρα με καμβά δεσμεύουν αισθητική με εξωπραγματικές καταστάσεις. Η προβαλλόμενη κατασκευαστική λεπτομέρεια αναπαράγει την δυναμική στο αποτέλεσμα και δίνει ολοκληρωμένο πλάνο σύγχρονης άποψης για την τέχνη. Έτσι σμήνη από πεταλούδες και φυλλώματα ,άνθη λουλουδιών από μέταλλο γίνονται μέρος της οπτικής μας με αποστασιοποίηση από το ρεαλιστικό ως φορείς αναζήτησης. Όμορφα στεφάνια κρατούν την λάμψη του χρυσού και της πατίνας με την κατασκευαστική τελειότητα της δουλειάς της Δήμητρας Καραχάλιου.
DIMITRA-KARACHALIOU-08Τα τοπία της με το δικό της προσωπικό ύφος αναδύουν εκφορά της προσωπικής της αισθητικής με διαφοροποίηση του πραγματικού σε ονειρικό.
Η μικτή τεχνική του ξύλου του μετάλλου και του καμβά συμπληρώνει τις ψυχικές εντάσεις της άξιας δημιουργού Δήμητρας Καραχάλιου που διανθίζουν την διαφορετική ματιά στην τέχνη.

 

ELLADA-SXHMA-KAI-XROMA-0012Η Δήμητρα Καραχάλιου  θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εικόνας, Τέχνης και Πολιτισμού, στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη Σπύρος Λούης  04 με 14 Μαΐου 2016 στο Δήμο Αμαρουσίου  με Τίτλο ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ & ΧΡΩΜΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ KL Gallery Vassilis Lappas email basilappas@klgallery.gr

MAGDA_MISTIKOY_KARAGIANNIOTOUΜάγδα Μυστικού-Καραγιαννιώτου
Δημοσιογράφος – ΕΔΣΤΕ- FIJET- OMZET
Εκπρόσωπος ΕΔΣΤΕ- FIJET- OMZET
Εικαστικός συντάκτης
www.karagianniotou-mustikou.com