ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

cropped-KLGALLERY.jpgΔιoργάνωση  KL Gallery Vassilis Lappas  

τηλ 2106813679

Email info@klgallery.gr

Υπεύθυνος ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ

Email basilappas@klgallery.gr  κιν 6983431945

Καλλιτεχνική επιμέλλεια

Μάγδα Μυστικού Καραγιαννιώτου  κιν 6932977283

LOGO-MAROUSI-02Η KL GALLERY VASSILIS LAPPAS, σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου την Ένωση Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος ( ΕΔΣΤΕ) και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ  από 10  έως  και 22 ΜΑΙΟΥ 2016,  Φεστιβάλ Εικόνας, Τέχνης & Πολιτισμού, με τίτλο «ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ», στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ στο Δήμο Αμαρουσίου.

LOGO-MAROUSI-01Το πρόγραμμα περιελάμβανε:

Εκθεση ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, από την  Φωτογραφική ομάδα Ελλάδα Σχήμα και Χρώμα,

Έκθεση ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ της Γιώτας Βοργία,

Αγιογραφία της Λίλας Δίδου,

ΓΛΥΠΤΟΥ ΣΕ ΓΥΑΛΙ της Αναστασίας Κωνσταντοπούλου,

MINISTRY-THESSALONIKIΈκθεση μικτής τεχνικής της ζωγραφικής και εκλεπτυσμένων κατασκευών της Δήμητρας Καραχάλιου,

έκθεση Ζωγραφικής Όλγα Καραγκοζίδη ,

Έκθεση μινιατούρας Ελληνικών κατοικιών και χωρίων, Ευαγγελία Χαραλάμπους

Παρουσίαση Μινιατούρας μικρών Κήπων (Lilliputian Garden),

EDSTEΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ, Αφιέρωμα στην Ελλάδα, με προβολή του ηχοράματος του εικαστικού φωτογράφου  ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΚΟΥ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ» Βασισμένο σε Ποίηση ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ,

13179351_1012147982168058_5537157164441247961_n

βραδιά αφιέρωμα στην Ήπειρο, υπό την Αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και προβολή του ηχοράματος «ΩΔΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ» του ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΠΠΑ,

 

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΤΟΥΛΗ, καθώς και ΌΛΩΝ των καλλιτεχνών, οι οποίοι συμμετείχαν στο Φεστιβάλ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ.

Aπονεμήθηκε από την Ένωση Δημοοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος (ΕΔΣΤΕ) και την KL Gallery Vassilis Lappas, έπαινος στο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τέχνης και πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου κ. Νικόλαο Πέππα, στον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Δόση Γεώργιο, στο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά, κ. Στεργίου Κων/νο.

H ΕΔΣΤΕ Τίμησε το Δημιουργό  του Οράματος του  Φεστιβάλ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ για την Προσφορά του στην Τέχνη και το Πολιτισμό με Τιμητικό Δίπλωμα και μετάλλιο από τα πενήντα χρόνια της Ένωσης στην Ελλάδα κ. ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΠΠΑ Πρόεδρο της KL Gallery Vassilis lLappas

 

AFISA-VASSILISH ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στην έκθεση φωτογραφίας παρουσιάστηκαν φωτογραφίες της φωτογραφικής ομάδας ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ και μέσα από  Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ  διακρίθηκαν.

Ο διαγωνισμός αγκαλιάστηκε  από πολλούς νέους δημιουργούς φωτογράφους (πάνω από 200 φωτογράφοι και πάνω  από  1500 Φωτογραφίες).

Εδώ μπορείται να δείτε όλες τις φωτογραφίες του διαγωνισμού:

http://klgallery.gr/2016/01/11/greece-shape-and-colour-january-vassilis-lappas/

Οι φωτογράφοι δημιουργοί  έλαβαν Έπαινο από την Ένωση Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος (ΕΔΣΤΕ), και την KL Gallery Vassilis Lappas.

Το φεστιβάλ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ αγκαλιάστηκε από πολύ κόσμο και απέσπασε ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ από Ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, Δημοσιογράφους, Καλλιτέχνες, ακόμη και απλούς Ανθρώπους.

μετά από την πολύ μεγάλη Επιτυχία που σημείωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας ανάθεσαν στην KL Gallery Vassilis Lappas την διοργάνωση και καθιέρωση  κάθε χρόνο του Φεστιβάλ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη Σπύρος Λούης.

ΖΗΤΑΜΕ λοιπόν από εσάς οικονομική υποστήριξη, ΧΟΡΗΓΙΑ σας, για τους νέους καλλιτέχνες μας, που χτίζουν τα όνειρά τους μέσα από αυτή την έκθεση και που οι φωτογραφίες τους έχουν διακριθεί στο διαγωνισμό μας και αξίζουν το ενδιαφέρον όλων μας.

Η KL Gallery Vassilis Lappas  προτείνει τη δημιουργία  ενός λευκώματος για την ουσιαστική παρουσίαση όλων των καλλιτεχνών του Φεστιβάλ, σε 1500 αντίτυπα, που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες. Παράλληλα στο λεύκωμα αυτό θα γίνεται αναφορά και προβολή της κάθε χορηγού εταιρείας, ανάλογα με την προσφορά της, καθώς και προβολή μέσα από το διαδικτυακό περιοδικό ταξιδιού, τέχνης και πολιτισμού www.klgallery.gr/  και από την εκπομπή ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  στο www.starclassic.gr/ .

Σε μια εποχή κρίσης και για ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα προβολής των χρωμάτων και σχημάτων της χώρας μας, θα θέλαμε την υποστήριξή σας, ώστε να υλοποιηθεί άριστα η όλη προγραμματισμένη εκδήλωση από την KL Gallery Vassilis Lappas, βρίσκοντας σημεία κοινής προβολής μέσα από την εκδήλωση και της εταιρείας σας που θα γίνει ο επίσημος μεγάλος χορηγός μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Με αμέριστη εκτίμηση

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάγδα Μυστικού Καραγιαννιότου

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΈΛΛΕΙΑ “ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ “

Εικαστικός Συντάκτης  – Δημοσιογράφος ( ΕΔΣΤΕ – FIGET)

Τηλ για άμεση επικοινωνία 6932977283

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ