ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

ΟΛΓΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ


ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ


ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑ

Dimitra Dourouda Ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή να συμμετέχω σ’ ένα τόσο συναρπαστικό ταξίδι αισθήσεων με συνεπιβάτες τόσο όμορφους ανθρώπους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες! Συγχαρητήρια Klgallery Lappas για την έμπνευση, την άψογη διοργάνωση και το εκπληκτικό σου έργο «Ωδή στη φύση»!!


ΑΙΜΙΛΙΑ ΜΑΤΟΥΛΕΑ


ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ

Αθανασία Μπαϊρακτάρη Σ ευχαριστώ πολύ Βασίλη ..συγχαρητήρια σε σένα για την όμορφη διοργάνωση του φεστιβαλ ..ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να συμμετέχω για δεύτερη φορά ..εύχομαι σε όλους μας υγεία και δημιουργικότητα ..πιστεύω ότι τα καλύτερα για την ομάδα μας είναι μπροστά ….

Η Αθανασια Μπαιρακταρη  Και τώρα που η Αυλαία του 2ου φεστιβαλ Ελλάδα Σχήμα & Χρώμα έπεσε …θα πω πως ήταν μια υπέροχη διοργάνωση .μια όμορφη γιορτή ..που.μας χάρισε πολύ όμορφες στιγμές ..μαζί με αγαπημένους φίλους…με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη μας για την Τέχνη και τον Πολιτισμό ….θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ..στον εμπνευστή και δημιουργό αυτού του Φεστιβάλ Vassilis Lappas Klgallery..για την τιμή που μου έκανε με την πρόταση του να συμμετάσχω για δεύτερη φορά στην Έκθεση φωτογραφίας .

….Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους και τις φίλες που ήρθαν ως εκεί και με τίμησαν με την παρουσία τους ….


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Afroditi Papadopoulou Σ΄ευχαριστώ πολύ Βασίλη μου για την φροντίδα και την οργάνωση ! Εύχομαι μεγαλύτερες επιτυχίες στην ομάδα !


ΣΟΦΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Sofianna Angelopoulou Χαρά και τιμή μας που υπήρξαμε κοινωνοί της διοργάνωσης και φιλοξενούμενοι του όμορφου αυτού χώρου. Μιλώ για τον εαυτό μου αλλά πιστεύω πως όλα τα μέλη της ομάδας νιώθουν το ίδιο. Και εις άλλα με υγεία…..


ΟΛΓΑ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΛΕΝΑ ΘΕΟΧΑΡΗΔΟΥ


ΜΕΝΙΑ ΜΠΟΓΕΑ


ΠΕΝΥ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ


ΕΥΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΘΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΕΡΟΣ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΓΙΑ


ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΡΟΒΙΝΗ


 

 

 

 

 

ΖΩΗ ΣΑΒΙΝΑ

Zoe Savina Eυχαριστώ την «Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου» και τον Vassili Lappa για όλη την διοργάνωση της εξαιρετική έκθεσης και μ’ ένα γοητευτικό θέμα «Το Νερό Σύμβολο Ζωής» επιπλέον ενδιαφέρουσες ομιλίες! Ευχαριστώ και για τις εικόνες από την περιοχή μου, που μου παραχώρησε! Και σε άλλες τέτοιε υπέροχες παρουσιάσεις, οι οποίες άφησαν μια Γεύση Πολιτισμού, όπως ακούστηκαν να λένε οι επισκέπτες
-οι εραστές της τέχνης!!!